klik op een foto om te vergroten.

"Wat hebben we gister een inspirerende dag gehad in Goirle. Vandaag gaan we er in ons werk mee aan de slag." (H. uit Friesland)

"Dank voor de zeer goed verzorgde dag van gisteren! Wat een cadeau om zulke mooie sprekers aan te mogen horen en te ontmoeten. Met name Ferry en Lucia hebben erg veel indruk op me gemaakt. Maar ook het personeel van Jan van Besouw.  Mocht je ze nog spreken dan mag je ze alsnog complimenteren over de service. En natuurlijk complimenten voor jou en je team!" (M uit Brabant)

"Ik heb het als een geweldige dag ervaren. En als Ben er 23 november 2016 weer is dan ben ik er graag bij.

Lieve groet, Peter Heerschop"

"Bedankt voor de super leuke leerzame dag. Vol inspiratie gaan we huiswaarts bedankt." (Collega’s Haarlem)

"Afgelopen woensdag heb ik de studiedag van Ben Furman bezocht, wat een inspirerende dag. We gaan op school er mee aan de slag. Fijn dat jullie daarbij komen ondersteunen." (Collega’s Bergen op Zoom)

"Hele praktische tips uit het good practice verhalen. En hoe simpel lijkt die bloempot theorie nu nog doen. Dank voor de organisatie." (Collega’s Weert)

 

 

Lees hier het verslag van deze studiedag! (PDF, 110 kb)

"Ik moet je feliciteren omwille van de puike organisatie: perfect onthaal, vriendelijke omkadering, heerlijke broodjes en bovenal het warme gevoel van heel welkom te zijn. Ik heb dus ook volop van mijn optreden genoten. Jammer dat ik niet wat langer kon blijven." (Dr Danny Janssen België)

"De verrassing voor mij, van deze dag, was die meneer uit België. Zwaar onder de indruk van zijn verhaal. Geboeid tot het laatste woord. Echt fantastisch." (leerkracht S. van D.)

"Vooral Dr Ben Furman heeft mij doen inzien dat het in de relatie zit met de leerlingen. Dat vergeet ik weleens in alle drukte. Het beeld met op de achtergrond een hand die een citroen uitknijpt met daarbij de woorden; 'the patient knows the solutions to his problem only he don't know that he knows'. Hoe makkelijk kan het zijn. Ik ga het morgen toepassen in mijn groep." (Vso lkr uit Utrecht)

"We hebben genoten. Wat een kanjer is Ben furman. We gaan kid skills toepassen binnen PBS. We houden hierover contact." (A.d.K. Enschede)

"Heel erg bedankt voor het organiseren van de inspirerende dag vorige week woensdag! Wat een boeiende en leerzame presentaties!" (L.J. Venlo)